NEFES Admin
Mesaj Sayısı : 97 Rep Gücü : 5691 Kayıt tarihi : 09/09/09 Yaş : 33 Nerden : nereye
| Konu: Hamilelik Diyalogları Cuma 11 Eyl. 2009, 07:44 | |
| 1 -Hamileyim aşkım. -Kimden? -Kimden olacak senden. -Sus bir de cevap veriyorsun. -Aa manyak mısın ne vuruyorsun?
2 -Hamileyim -Bahse var mısın? (adam kısırdır )
3 -Hamileyim -Aferin kız en sonunda bi işe yaradın -Ay mersi. -Hah şöyle hade şimdi git de tarlayı sür sallanma... -Böhüee(Ağlama efekti )
4 - Hamileyim Abdülrezzak ... - Yane - Çocuğumuz olacak ... - Olmasa olmazmıı
5 - Aşkım hamileyim ben .. - Kimden ulan .. -
6 - Karıcım.. Hamileyim ben.. - Ohaa.. Cezmi ohaaa..
7 - Sevgilim sana bi haberim var.. - Cidden mi? Hadi söyle o zaman.. - Tamam .. Sölicem ama bak.. Sonra hayalet görmüş gibi bakmak.. Çığlık atmak.. Benden kaçmak yok.. - Tamam canım.. - Bak söz ver.. - Ya sen bi söle.. Alalalala.. Kaçmam merak etme.. - Peki.. Ama bak kızmak da yok.. - Ya kadın dellendirme beni söle.. - Peki kapa gözlerini.. - O niye - Ay pardon hayatım yaa.. - Ya tamam kızım söleme hiçbişi.. Senlen mi uraşcam lan ben... Defol git ananın evine..Bi hafta gelme.. - Ama hayatım hamileyim ben - O zaman hiç gelme! Paranoyak koca ya böyle bişi derseniz ..
8 - Hamileyim bey - Hami kim la
9 - Sevgilim sana süper bi haberim var - Neymiş ? - Hamileyim ben - Gerçekten mi - Gerçekten - Yemin et - Yemin ederim - Kuyruk salla - Ay adam hamileyim ben evlenelim artık çocuğumuz olcak - Ne güsel de ben zaten evliyim
10 - Rıza hamileyim ben - Sorduk mu? - Hayvansın rıza
11 - Rıza ben hamileyim - Ne zamandan beri ? - Galü beladan beri - Ne diyosun sen yaa ?
12 - Rıza hadi oyun oynayalım. sen bana bi futbolcu ismi söyle ben 'leyim' diyeyim. - Laaa! hamilemisin yoksa!? - Çok zekisin rıza
13 - Rıza hamileyim ben - Geçer. - Yuh.
14 - Muttalip eeee ben nasıl derler iki canlıyım artık... - Vışşşş... Kezban kaç yıl sonra kedi olacan? - Ne kedisi muttalip? - Allan salaa kezban 9 canlı ne zaman olacan onu demek istedim.. - Hayvansın Muttalip..
15 - Aşkım ben hamileyim.. - İyi... - İnsan bi sevinir demi.. - Necla ben hamileymişim gibi davranamam hamile olan sensin..
16 Anne baba ben hamileyim.. Baba: Nasıl oldu o? Anne: Rıza bu kızı biz nasıl yaptıysak aynısını onlar yapmış.. Baba: Ne kadar terbiyesizsin melahat çoçukların yanında bu konular konuşulurmu? Anne ve kız: !!
17 - Hamileyim aşkım - Bırak şimdi - Valla bak - Hani bakıyim
18 - Hamileyim - Allah analı babalı büyütsün. Ama bendense aldıralım
19 - Zühtü hamileyim ben.. - Uyu hanım kedidir kedi.. | |
|