| MSN NİCKLERİ*NEFES* | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
NEFES Admin
Mesaj Sayısı : 97 Rep Gücü : 5691 Kayıt tarihi : 09/09/09 Yaş : 33 Nerden : nereye
| Konu: MSN NİCKLERİ*NEFES* Paz 13 Eyl. 2009, 21:50 | |
| Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak Mutluluk ise gözbebeğin kadar yakın olsun Umutların gerçek gerçeklerin mutlulukların sonsuz olsun..
Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep oradayım!!
Gecenin en karanlık ve en derin anında Kızıl bir ay karşımda karanlığa yükseliyor Ve bir yıldız bana göz kırpıyor. EMİNİM Kİ SENSİN ! !
Senin için ağlarken gözümden düşen yaşlar denize dökülseydi eğer Karaya vuran dalgalar "seni seviyorum" yazardı.
İki damla gözyaşı düştü gülüme sonra kurudu tuzu kaldı geriye Denizleri aşıp aşkıma yol aldı bir umutla yeşerip tekrar açacak diye.
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar yakınsın. Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak..
Yeşile inat ağaç hala yeşermekte Geceye inat gün hala ağarmakta Ben ise sana inat seni hala sevmekteyim İnat bu ya seni hep seveceğim..
Aramazdık gece mehtabı yüzün parlarken Bir sönük yıldıza benzerdi güneş yanımda sen varken.
Bu gece bir yıldız tut Ben bu yıldız kadar uzağında olsam bile Sevgim heran yanıbaşında!..
Eğer bir gün o sevdiğin yağmur insafsızca seni ıslatırsa bilki ben sana ağlıyorum. Eğer bir gün aşkımızın şarkısı kulaklarını tırmalarsa bilki ben o şarkıyı sana söylüyorum. Eğer bir gün elinde bir demet gül mezarıma gelirsen bilki mutluyum mezarımda uyuyorum...
Her martı bir deniz Her rüya bir uyku Her dağ bir duman Her nota bir şarkı bulur ama Ben başka " sen " bulamam...
Hep bir yıldız olmanı bekledim. Gün gelir kayıp bana ulaşırsın diye Sonra vazgeçtim Yıldız olursan ben ulaşamam diye...
Hani sözler varya sözleri anlatır Hani sözler varya gözleri ağlatır Hani anlar varya değeri geç anlaşılır Birde aşk varya seni bana anlatır.
Ay yıldıza mutluluk fısıldarken Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum İçindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye. hüzün sözleri
Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan Mavi denize dalardım geriye bakmadan Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni Ta ki beni sende bulana kadar.
Başını göğsüme yasladığımda tek bir düşmanım vardır; Geçip giden zaman.
Seni düşünür seni özlerim Sevgilerin özlemlerin derinliğinde Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla Bir sonbahar serinliğinde.
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer Sen o suya yazı yazdın Şimdi güneşin doğmasını bekle!
Şimdi daha iyi anlıyorum ki Nefes almak değilmiş yaşamak Ateşlerde yanmak gibi birşey Seni severken sensiz olmak.
Gökyüzü yıldızlarla doluydu ben seni düşünürken Hüzün yıldızları kuydum adlarını seni hatırlatıyor diye Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın. Göz kırpardın uzaklardan sessizce Bense hep seni beklerdim kırık kalbim yaşlı gözlerimle
Eğer kalmamışsa sağlam bir dal İçilecek temiz bir su sarılacak bir el Doğrul yatağından aç pencereni Güneş doğacaktır birazdan.
Nehirler denizlere karışır dalgalanır Fırtına olur durulur kalbimdeki kasırga. Hiç dinmez benliğin senle eriri bütünleşir Ateş yanar küllenir Ama sönmeyen bir ateş var o da senin ateşin.
Bu gece pencereni açık bırak Bir kuş uçurdum biraz yorgun biraz ıslak Başucuna bir tutam sevgi bırakacak. | |
|
| |
NEFES Admin
Mesaj Sayısı : 97 Rep Gücü : 5691 Kayıt tarihi : 09/09/09 Yaş : 33 Nerden : nereye
| Konu: Geri: MSN NİCKLERİ*NEFES* Paz 13 Eyl. 2009, 21:51 | |
| | |
|
| |
NEFES Admin
| Konu: Geri: MSN NİCKLERİ*NEFES* Paz 13 Eyl. 2009, 21:51 | |
| Benden DatLuu Yok kie
SefmeDim Seni AnLa bNi
Bir Düşündük Bin AHh İşiTtk
ÇaT Kapı Arka TraF Rap Militanı...
Sigara soydum ve giydirip dumanla doldum Kendim oldum her sefer ve bekleyip ben mahlup oldum Gün geçer hepsi unutulur yaşlar kurutulur Sonunu düşüne dur yol biter zaman susar vurur
Kazı kazanmı sandın yoksa?farkın olsa hissedermisin Nedenle boğuşup galip gelebilirmisin düşün bir nerdesin? Dert ortak kavramı herkesin ışık sönerse yenisini yakmayı Düşünebilirmisin
Bizim gibi yok arama boşuna
sende sevdin seninde gitti hoşuna
bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bırak aksın sel sular can evımden vurdular bana kalsın dar duvar ezılır elbet can cıkar. bırak aksın sel sular can evimden vurdular bana kalsın dar duvar ezilir elbett can cıkar | |
|
| |
NEFES Admin
| Konu: Geri: MSN NİCKLERİ*NEFES* Paz 13 Eyl. 2009, 21:52 | |
| Kαniyorum.. YαrαLiyim Uzαk dur benden.. Sebebin oLurum.. Yαkαnin oLurum.. Ne OLursun Git benden..
Sessizce Limαni terk ederdi gözLerim UnutuLmαdi seninLe yαşαnαn yıLLαrım Bir ömür bekLerken bitti birer birer hαyαLLerim..
free mod.
Bir kırıntı bulmak için , her saniчe geçmişimi sorguladım . Hatırladıkça , bana bakışlarını ben ağlarken .. Nefret ettim bakışlarından . Değmeчen birine ağlaчan gözlerimi görmesinden , Nefret ettim .
Ar damarını çatlatırcasına hergün birileri ile veчa En fazla bir kaç aч birisi sonra bir diğeri ile , Aşkın her hassasiчetini ve her mahrem duчgusunu çiğneчerek , ezerek Yaşamakmıчdı aşk ?
Başka türlü olsaчdı daha iчi olurdu tabi Mesela sen daha düzgün durabilseчdin karşımda İnsaniчetsiz tarafının dirilişine müsade etmeseчdin Ya da madem oчun oчnuчorduk Hazır sen bu kadar kaptırmışken rolüne kendini Perdeler kapanmadan son bir kez haчran bıraksaчdın beni kendine Öчle ki bende alkışlarla uğurlasaчdım seni Haчal kırıklıklarıчla değil ...
Ortada bir “ ama ” varsa ;
Ondan önce söчlenen herşeч boştur , unut gitsin .
Her neчse !
Bir ‘ O ’ kadar gereksiz ...
Ama bir ‘ O ’ kadar güzeldi sevmek .
Tanrım bir kez daha чolumu düşürme onun чollarına !
Bir aşk masalıчdı bu .
Başı ve sonu belli olmaчan . hüzünlü msn nickleri
Kördüm , bilendim Seni unutmaчı öğrendim
Sen чoktun , ben чalnız kalmaчı öğrendim , Acıчa duvar gibi durmaчı öğrendim , Kaчbolmuş bir dilin sözcükleri gibi Köksüz , bağsız durmaчı öğrendim
Vazgeçtiчsen hep sağanak чağışlarımdan Vazgeçtiчsen bitmek bilmez kışlarımdan Korkma kimseчe ödenecek borcum yok Yoksaчmaчı ben senden öğrendim .
Ben düştüqüm чerden zαmαnlα kαlkαrım Anlımın αkıчlα hesαbımı sorαrım | |
|
| |
NEFES Admin
| Konu: Geri: MSN NİCKLERİ*NEFES* Paz 13 Eyl. 2009, 21:52 | |
| Sénn 0 Haincé védaŋdaŋ SoŋRa ßeŋ çoqtaŋ véda ettm askLaяa…
SöZLéRŋ çq aCıTıy0r öLüoRmm…!!
Sus aRTıq yeTer Sevmediqini söLediqce Daha çok öLüoRum ..!!
KaLßimi YaLaŋ AskLa DoLdяmaYa méRakLı déiLm..!!
BeLki birgün bir araya geLiriz Kırmızı Kar yağdığı zaman
RaSt qéLdiim Tüm İnSanLaR Sŋi ßŋa aŋLatяLaR..
Ağırdır ßenim Sevmelerim, Her Yürek Kaldıramaz...!!!
KaLßimdé Sna Yér yoq ßnm KaLßm ShnSn!!
Sénin aRkanDan aqLaMam Snn içiNöLüRm..!!
İçimdéki SénSzLigi Shn ßasLaTrShn ßiTiRirsn..!!
aqLımDa KöR ßa$LanqıÇLarn HéPsNdé Shndén ßi$éy war…
Ké$qé Hép Çocuq KaLsqTa KaLpLéRmiZz YéRiné DizZLéRmz KaNaSa..!!
qéç YaTTım ßüTn aqsamLaR sNißna aNLaTrLaR!!
‘ HayaLLér GércékLérin Yarısıymı$ Séndé Yarı Yarıya ßénimsin!
‘ Ya Déqérimi ßiLsédin Ya Da Déqérin KayßoLmadan GéLsédin!
‘ ßénsizLik ÖLé Koysun Ki SoL Yanına ßana GéLmék İsté Ama Yüzün OLmasın!
‘ KaLamazsın ßu Hayatta ßakiré En Azından Hayat Koyar 1 Kéré!
‘ A$k Doqu$tan Kısmét i$i!,
‘ Gécmi$i Géri VérséLér, ßu Kéz En Cok Seni deqiL Kéndimi Séwérim!
‘ ßén ßiLékLérimi Késérkén Kéndimi ÖLdürmék İstémiodum! Sadécé Kanımdaki Séni Yok Etmék İstémi$tim!
‘ KaLßim Sus Ya Da ßaır!
‘ Gözümü ßoyamaya CaLı$ma OLum ßénim Dünyam Zati Rénqarénk!
Pi$man DéiLim Ama HatıяLamaı UnuddukLarım var
Dönüp bi an geçmişi anımsadığında canın çok acır.. Ama nafile "Geçmiş olsun"lafı binlerce kez kulaklarında yankılanır...
‘ TopLa Önümé Attıqın ßozuk SözLéri ßén ßunLardan Annamam!
Gecenin En Sarhoş Vaktinde Sana Son Bir Şiir Yazacağım, İçinde Sana, Sahte Göz Yaşlarına, Masum Bakışlarına Ve Yalan Aşkına Lanet Okuyacağım.
‘ Sénin $imdié Dék Yaßdıqın En İi $éy Kayßédmék!
Gözlerin gözlerimi gözleseydi gözlerinle gözlerim göz göze gelirdi!!!
GüLü$LéRiM VarDı ßéNiM ßéN KiMiM ßéN NéRDéYiM TaM KarŞıYa qéÇéRKéN ßıRaKTığın o éL ßéNiM..
Tαηяι AѕLα Dσğяυ zαмαηdα dσğяυ ιηѕαηı çıкαямαz кαяşιηα!!!уα zαмαη уαηLışтιя... уα dα ιηѕαη...
Zordur ZOR olanı İsTeMeK AmA nErDE seNde O YüREk..!/
ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU bir toz bulutusun bugün bana esersin ..yarin ele
‘ ßéni Séwméktén Vazgéc ßén Sénin Sahté Dünyanda 1 MasaL Kahramanı OLamaz!Saat 12: oo’yi CaLdıqında KurtuLamazsın ßéndén!
‘ $u Gidéni Durdursam Cékip Dé Etéindén, Sorsâna Haßérin Var Mı ÖLécéindén?
‘ ßén Kücükkén Dé ßöLé Yaparmı$ım Hérkésé Küsüp Küsüp Kéndi ELimi Kéndim Tutarmı$ım (=
‘ Sésin Vé Yüzün Cok Masumdu ßén YanLı$tım Sén Dogru
‘ ALém A$ık OLuo Sonna ALkoLik ßén Kéndimé A$ıkım Hémdé Platonik
Ben bana yetecek herseye sahibim , Gerisi sizin olsun..
Gecelere Sor Beni Ruhumun Öksüz, Sessiz Yürüyüşünü Onlar Bilir. Kimsesiz Hayallerimi Satılığa Çıkarttım Sahininden SATILIK!
‘ Dü$ünüo Musun Hayatın ßoktan Géctiqini HayaL Et YüzLércé Ki$inin ÖLméni İstédiqin
Kndime buqün yeni bi şans verdim.Önce duvarımdaki sonrada kaLbimdeki kirLi isimLeri siLdim!
SévdiM KıyméT ßiLMéDİ,SiLdik giTMéK ßiLMédi..
Çok ßıkarsan Hayattan ßir mezarLıga git öLüLer ii biLir ya$amak güseLdir
Düşkünsém, Kötüysém, Déliysém Kimé Né ßundan ?
| |
|
| |
NEFES Admin
| Konu: Geri: MSN NİCKLERİ*NEFES* Paz 13 Eyl. 2009, 21:53 | |
| Biz seninle imkânsız sevdanın iki kuluyduk...
nE anlatabiLdim yokLugunun acIsInI sana ne de sen anLadIn sensizLigin hicLige e$ oLdugunu !..
Sana düŞman biR seN var iÇimde...
Seni seNinLe savaştıRıyoruM...
˜”*°.˜”*°•Sakla Eskiyen Yaralarını •*”˜.°*”˜
uMutLarıMın katiLii.....
Ama sen hiç benimle olmadın ki... YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN...
Bu evin içine yaLnızLık qirdiqinden beri .. Her odası darmadaqın tıpkı ruhum qibi.. Ya a$k bitti ya zaman.. İkisinden biri…
artk eski haLim kaLmadı hiç (.) qözLerimde yanan o ı$ık çoktan söndü (!) eski co$kusu yok yüreğimin.. ßedenim bu kendinden nefret eden ruhu ta$ımak istemiyor (.) Ve ßir itiraf ; AsLa qöründüüm kadar qüçlü olamadm...
Kacmak istersin hayattan..tek basina yasamak karanLikLarda..yapamazsin..birakmazLar pesini..ønLar køvaLadikca sen kacarsin..nereye øLdugunu biLmeden..bir gùn kazanicam diye inad edersin..kazanamazsin..sønunda yeniLir ; hayatLar icinden hayat secersin..sebebsizce ya$arsin õLmek isterken deLice..
Ne qüseLdi o qünLer gözLeriNde hayeLLEr x$
Sen nefes aldıkça umutlarım nefeslerinde yaşadıkça ağlamıyorum ağlamayacağım da.
Biliyorum sen bensiz de yaşabilecek kadar güçlüsün..
Unutmadan bir teşekkür borçluyum sana; kısa bir süreliğine de olsa yarımlığımı yalnızlığımı unutturduğun için..
Artık mutluluğa kanatlanma zamanın geldi...
Hoşcakal yüreğimi adadığım ömrüm....
Aşk bir yaşam biçimidir kandırmacasına boğulmuş gidiyordum işte...
Belki de kader kırmızı kağıtlara kanla yazı yazmak olsa gerek... (x
Aşk şimdi şımarık bir zengin çocuğu...
Artık çok değiştim MeLankoLi bir kişiliğim..
..susmaya gidiyorum.../..birazdan dönerim..
Gideceksen seni bana bırak öyle git ..!
Gelişinin bir gidişi olduğunu bile bile seviyorum seni…
Dünyada bir tek sen kalsanda Senin olmayacagim asla!!
Gidişimin ardından seneLer geçecek ve sen "Unuttum.." sonunda diyeceksin..
gitme dedim ama..........simdi dön desem?..
Ben bir tek harfine ne düşler adamıştımoysa şimdi cümleler boyudur uzaklığım sana... x$
Sen giderken gözlerine yüklediğim anlamlar boyudur yalnızlığım... (x
“Aynı suda ikinci kez yıkanmak imkânsız değil boğulmakmış!” | |
|
| |
NEFES Admin
| Aglamak zor be aslanım biz laf olsun diye aglamadık akan yaşları tuttukda bırakmadık halimizi kimse bilmesin diye gün geldi gözümü bile acmadık.
------------------------------------------------------ gidene kal demek bizim işimiz degil yakışmaz da gel diye hic kimseyi cagırmadım gidisinde gelisin gibi senin kararın.
------------------------------------------------------- ИαмLυ dαЧαиSα вeЧИiмe EчvaLLaн eтмeм кiмSeЧe.
------------------------------------------------------- Evlerinin önünden gectim dün gece seni son defa görmek istedim ayrılıp gitmeden sen buralardan Sesini son defa duymak istedim.
------------------------------------------------------ Onu Seven 1 kalbi Yaşatmam Bu bedende. ------------------------------------------------------ Ne Haldeyim Ne haldeyim Yıkılmışım Viraneyim.
------------------------------------------------------ Dolmuş Sayfalarım Tükenmiş Kalem.xSs ------------------------------------------------------ Yolunu Yıllardır BekLedim Durdum Akşamı Sabaha Ekledim durdum Karşımda Mazimden 1 sevgi Buldum Sevdiqim Bak Bu gün Sana Kavuştum.
------------------------------------------------------- SevdaN Başımın Çileli Tacı Hasretin Ömrümün Kara Bahtı
------------------------------------------------------- Herkez Sefasını Sürer Kendi Kendine Kimse Dönüp Bakmaz Senin Derdine..
------------------------------------------------------- Nerde Nerde Dostum Nerde Düşmüşüm Bak Kara Derde Arayanım Soranım Yok Yalnız Kaldım gurbet elde..
------------------------------------------------------- Vazgecmek Degil Bu Caresiz Kaldım Her Sevda 1 ölümmüş cok gec anladım.. | |
|
| |
NEFES Admin
| Gözümün yaşını siLdim ben, Koşamam kmsenin peşnden !!
KaLpsiz Miyim NE=)=)
Aşki 2’ sAtirA YazmIşLar, KıymEt bİLmeYenLere SaTmişLar. SevDayi 2’ güL daLina AsmıŞLar, HaSretTeN anLamayanLar KoparmıŞLaR. mevLam senİ BanA benİ sAna YaZmış ZaLiM KaLpLeR Senİ BendEn ÇaLmIş Unutmakİ GüZeLiM aŞkin AdI bu YüZden YaLan KaLmIş!!!
Küçükle Küçük Olurum,Büyükle Büyük!İnsana Zaten İnsanım..Ama Üzgünüm Havlayan Köpeğe,Köpek Olup Havlamam!!!!
Ve çok yazık ki bir tek doğru gördüm sonuç da O da hiç değişmeyen tek doğruydu Ben sevdikçe sen hep değer bilmedin
kAlBiNdEkİlEr gÖzLeRiNiN ArKaSıNDa sAkLı...bEnDe bAkTıKçA gÖrEmEyEn BiR YaBaNcI...
"Duymadığın kadar varım.. Görmediğin kadar yakınındayım bu kez..."
[Dilimin ucunda asılı kalan son çırpınışlarım da heba oldu uğruna..]
melekler ağlamaya mecburdur sewilmeye layık oldukları gibi..!!!!
şeytanla dans ederken ayağına basmıycaktın]
kader mi yazmiş?silinsin tum gunahlarim, drama yollarinda kopru istikametindeyim. ben huzundum beni sen sectin,,varir mi şahima son lutuflarim? kimsede aramadim gonlumun pamuk prensesini. sen yuzumdun beni kahrettin..
Sevmeden yaşamak yaşamak değildir. Az sevmek ise sürüklenmektir
bana yarının getireceği kişi sen deilsen eğer yarın hiç olmasın bugün bana yeter!..
KεşKε hεp ç0cuqk kaLsaЧĐımda sütümü içip ЧatsaЧĐım... xD
Canım Yanıyor Bazen BÜYÜMEK Diyorlar Buna
Aqla sıra sende şimdi “bende Fırtına dindi„ ,
Saçma sapan dünyanızda devam edin çoğalmaya! En adi yalanları gerçek gibi sunmaya Tutmayın kollarımdan girmem sizin dünyanıza! Çekmeyin kollarımdan başlarım dünyanıza!
Dü$Te GIt yÜreğiMdeN SessiZzce;YorGunuM GiTmeLerIn TümüNE
di'li geçmişten tek yaramsın sen...
pLatonik sevmeLer teseLLi etti beLki.. varLığın yanımdan hiç gitmediki .
n0 paNik n0 heyCan ßeN kOpcaM seN ßaqCan..
Kendini kandırma kızım! Ne sanıyosun sen hayatı pembe bi eLbise mi ? Bıkmadın mı etrafa Pembe gözLükLerLe bakmaktan Ya da poLyannacıLık oynamaktan? Geçmio işte acıLar Kaç kez anLatıcam sana Bu işLer internet bağLantına benzer Bi koparsa kaLırsın ortada | |
|
| |
NEFES Admin
| God is my co pilot.
Kâinatta çok az gerçeklik kaldı. Ben bile yalnızca 'biri'nden eminim.
Nereye bu gidiş ! Nereye kadar...
Yasanir mi ?? Yaşanir .... Yaşiyorum zaten, Umrunda olup olmadigi umrumda degil.. Sevmekse seninki istemiyorum.. Ben kalbimde , Seni Degil Sevgiyi Yaşıyorum...
Ve gözLerin geLir akLıma.. Düş yarası,katran yarası,buLut sancısı.. Oynatırım gecenin bir yarısında.. Firari acıLar akıllara zarar...
Tüm piyonlarım tükendi. Elimde bir şah, Nereye koysam kendine mat çekiyor. Cemreler ihanet ediyor adına, Aslı hükümsüz.Kendini bile ısıtmıyor. Adım lal kalıyor zemheri ayazlarına, D-üşüyorum! Muhaciri değilim gayrı bu Arafın. Ne cennet kokabiliyorum, ne cehennem yanabiliyorum..
�Her şeyin bir sonu var Her masalın bir sonu� Yaşanır ve sırrı yalnızca yaşayanlarda kalır� nick şekillendirici
Senaristim uyuya kalmış benim hikayemin yarısında.. Bu yüzden mutlu son yok benim masalımda.
/.. Ey Hayat! Oluk oluk kanatsan da ömrümü Varlığın, burnumda ince bir sızıdan ibaret.../
İçimde ne kadar sen varsa Bir bir uğurladım.
kaçıncı kez bu saatleri tersten sayışım mevsimleri kıştan...
Özür dilerim zamana uyamadım, kalp kıramadım.
Şimdi.. Sen yoksun.. Ben yokum.. BİZ yokuz...!
Hem de;
Daha önce Hiç oLmadığımız kadar...
...Bu defa ''BaNa'' müsade...
Niye sattın vücudunu ? Daha mı kötü dedi satmaktan ruhunu ? | |
|
| |
NEFES Admin
| Konu: Geri: MSN NİCKLERİ*NEFES* Paz 13 Eyl. 2009, 21:54 | |
| Sana hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bütün sözcükler yetersiz..
Engin denizlerde kulaç attığım üstüme gökkuşağını kuşandığım bu aşk yalanmış..
Asıl kızılacak kişi benim.. Küçücük bir toz tanesini bir mücevher sanmışım..
tek başına yaşamışım. Sen zaten yokmuşsun ki.. senin neyine yanayım..
ßir rüzqaR qißi fısıLda ßén qeLdim diyé...
artık yalnızca vazgeçtiğimsin….. yüreğimde zerresi kalmayan şımarık sevdam…
' geçmi$ günü bo$ yere ziyan e t m e .. ` geLmemi$ an içinde feryat e t m e .. geçmi$ __geLecek " masaL " bunLar hep egLenmene bak ömrünü berbat etme .. (=
sen anla yolu yokusa surmek degil sen anla kaderi basina yikmak degil .
Yikildigin her an yok olmadigina sukret kalk aynalara bak.
Yuregine gunes koy yuregine bulut koy yuregine yildiz koy yola devam...!
Sen zamansiz yurek yakan hayati yalan dolan olmadin hicbir zaman
agla hic kimseler duymadan sevdigine doymadan kendini unutmadan
bitmedii deRtLer....
zaman oLmadı derdime çaree
Hasretin'den ölsemde bir daha yâr demem sana.
*
Seni cok sevmistim eger degerimi bilseydin birde kalbinle baksaydin anlardin
*
Dogru seni cok özledim cokta seviyorum ama birdaha sana dönermiyim orasi mechul !
*
Onca yaptiklarindan sonra karsima gecip hesap soruyorsun ya utanmazligina hayran kaldim!
*
Nolur be A$kim bu sözünü tut bari ? Benimle ölüme söz vermistin hadi gel lütfen..
*
biktim senin yaLanlarindan benim icin dünyayi yaksan bile artik inanmam senin koLpa sevgine.
*
Artik bekleyenin yok ardindan gözyasi döken de yok geri döndügünde sana kapiyi acan da olmayacak iyisi mi sen hic gelme.
*
Herseye ragmen seni sevdim bikmadan bekledim ama gün gectikce anladim ki ben ömrümü bir hic ugruna tüketmisim.
*
O baki$Lar nasil Yalan söyledi ki bana? O güzel gözlerini utanmadan nasil alet ettin ki bu oyuna ?
*
Sana önemli bir haberim var. Eminim cok sevineceksin cünkü artik seni seven biri yok cenazesi dün kalkti .
*
Sen nasil bir baskasini kollarina aliyorsan bende öyle bir baskasinin koluna girerim. _________________ | |
|
| |
NEFES Admin
| *biraz şen biraz deliyim hoş görün ben liseliyim
*mart ayların çingenesi matematik derslerin işkencesi
*ben sanki zayıf almak için doğmuşum.
*kırk öğrenci bir olmuş bi öğretmeni kandıramamış
*benim havam karneyi alana kadar
*aşk çağlatır zayıf ağlatır
*en faydalı ders boş geçen derstir en güzel günler tatil günleridir
*iki dersi çok severim biri müzik biri beden çünkü kızlar diyorlar ki ya pop ya top
*yıllarca dolmamışsa beynimizdeki ders hanesi neye yarar en deneyimli fen dershanesi
*senin için fizik bitmiş kimya okeye dönüyor farkında deilsin okul bitti *seviyorum seni boş dersleri tatili sevdiğim gibi
*aşk ağlatır sınav sövdürür matematikçi inletir.
*liseli ağlamaz sil gözyaşlarını zaten ağlasanda kimse anlamaz
*bir seni sewdim bir de boş dersleri
*liseliyiz bize herşey caiz kimimiz metroseksüeliz kimimiz elli sekiz
*bizim aşkımız bir ömür deil üç yıldız çünkü biz liseli sevişgenleriyiz
*insan gün boyu düşündüğü şeylerin toplamı ise ben şimdi yok muyum
*sakın ha kopyaya teşebbüs etmeyin kimyanızı bozarım (kimyacı)
*uzun ince bir yoldayım yine karnem birle dolmuş.
*birbirimizi keklemeyelim sevgilim lise biter bizimde aşkımız biter
*dün gece sarıldım anatomine ama yine dağıldın düştün be sewgilim
*ben sanki zayıf almak için doğmuşum. | |
|
| |
NEFES Admin
| ben SeSinin yanKısıYım nasıL uzak kaLabiLiRsin benDen . AsK yaRanın ayrıLmaz yakısıyım .. Farkım yOk seni izLeYen göLGenDen ..
Seni sakLayaCaĞım inan yazdıkLaRımDa çizdikLeRimDe.. ŞarkıLaRımDa sözLeRimDe.. Sen kaLaCakSın kmSe bLmeYeCek.. yaŞaYaCakSın gözLerimDe..
GiRDabına düŞmeLiYim yaLnızLıGın .. iHaneTin aDını biLmemeLiYim .. yaDa uLaŞmamaLı yaLanLar beynime.. penCeRemDe biR kaRanfiL soLmaLı ..
unutamıyOrum işTé ..unuTamıyOrum.. bir şeY vaR şuRamDa beni kaHreDen.. eLimDe değiL söküP atamıyOrum.. daLıp daLıP gdiyOr gözLérim..DerinLeRé
biR aŞk saRkıSı yazmak isTeRDim sénin iÇin .. biz söyLeyebiLeLim ..saDeCe biz.. sen Ve bén ..güneŞ doĞaRkén ..
yaLnızLık DéğiLDi bu .. daHa çOk.. sensizLiK kOrkuSu .. yoKLuĞun aCı verirDi oySa..senSz geceLeRDe..
bana bir söz verdin yne gelirim dye sen gelmeSen biLe ben geLirDim .. sana biR saRkı yazDm söyLeRSin diYé .. ben hiÇ unuTmamaNı isDéDim..
umuTLaRım vaRDı bénm.. bıRakayıp ,giDéméDiĞim.. haYaLLeRm vaRDı bnm.. siLmeyi hiÇ isTemeDim..
Gün baTarken sanaRım göLgeni.. biR baŞka güné$ .. sévmek hiÇ seviLmeDen .. ben ümiTSiz aşkLar iÇin yaradıLmı$m.. ne zaman ta deRinDen sevsem birini eziLmeLi kaLbimin yeni aÇan güLLeR. ..
nє zaмan вu кadaя zoя oLмaya вaşladı nєfєs alмaк.? nєяdє кayвєtti insanlaя gözlєяndєкi ışıgı.? ne zaмan anlatмaкtan vazgєçtilєr öyкülєяini.?
Ölümü gördüm saklambaç oynuyordu.
ÖpüLdüqü yerden kanaR a$k... Acı siyahtıR oysa,kanaR we boyaR gözLerinİ GüLÜ$Lerimi tehLiye et ey Panos! Cezasını çekmedİm Mi?? | |
|
| |
NEFES Admin
| Konu: Geri: MSN NİCKLERİ*NEFES* Paz 13 Eyl. 2009, 21:55 | |
| Sana hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bütün sözcükler yetersiz* istemiyoruz aslında ölmek.. istediğimiz mutluluğun yerini bilmek ~
neden ısıtmıyor peki güneş?.. Yokluğundan mı yoksa..?
" Sensizlikten oluşan hastalığıma.. Senin bile çare olamayacağını.. Benim için artık çok gecikildiğini anladım.. "
İnsan hergün anımsarmı aynı gözleri, Seni seviyordum ve senin haberin yoktu.
*
Sevinçlerim oluyordun arasıra, sen hiç bilmiyordun.
İşte yine aynı... Kalbimi acıttın. Her zamanki gibi. Değiştik sanıyordum. Ve sen yine bilmiyordun..
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok... ÖyLesine işte.. Sadece susarak özlüyorum seni, hiç tanımadan ne garip?!..
Bir insanı herhangi biri kırabilir, ama bir tek en çok sevdiği acıtabilirmiş. Çok acıttığında anladım*
Seyretmediğim siyah beyaz bir film gibi hayat Seyretmeye korkuyorum Bitince sen çıkarsın diye dinmiyor gözlerim Ölüm kadar zordu gidişin* Ne benim oldun ne aklımdan çıktın.
Sen sesini alıp gidince ben burda dilsiz kaldım Ya sen bana fazla geldin Ya ben sana az kaldım ..
Sen benim hiçbir şeyimsin Yabancı bir şarkı gibi yarım Yağmurlu bir ağaç gibi ıslak Hiç kimse misin bilmem ki nesin Uykumun arasında çağırdığım Çocukluk sesimle ağlayarak .. Sen benim hiçbir şeyimsin !
Her sabah sensizliğe uyanmak Her gece karanlığında seni aramak Kolay mı sensiz yaşamak Herşeyim sen olunca.... Sensiz bu hayatta nefes almak Ölmeyince silinmiyor hasretin Ölmeyince unutulmuyor yüreğin Her sokakta sesini aramak Her rüyada ismini anmak Kolay mı sensiz nefes almak Herşeyim sen olunca.... Sensiz her rüyadan kabusla uyanmak Ölmeyince unutulmuyor gözlerin
Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya...»
£y İ$T@NBUL ! Sana yeniLdim bir günahkar yüzünden... Verme istemem!.. ßırak!.. Üstü kalsın!.. aLacağım yok senden... Hatıra nick sözleri
1- anılcak bir 'adın'bile yok
2- ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!
3- » DÜşman keLİMEsiNİN aNlaMINı ArkadaŞ SıfaTıNı taŞİyanLarDAn ÖğREnDİm..!!!
4- Hayat denen şey dilimin ucunda!
5- Kimi zaman gülüp geçtiğin, kimi zaman batıp gittiğin sokakların çatısı yok.
6- Beklerken bütünleşmişim soğuk mermerin rengiyle meğer bu sokağın bir taşıymışım kaç yabancı basmış üstüme...sayamadım
7- Kal derken gitmeleri haykıramadım. Kapımın önündeyim,beklerim ben.. Zaten kalkmayı başaramadım
8- YAŞADIĞIM HİÇ BİR ŞEYDEN PİŞMAN DEĞİLİM, ÖFKEM YAŞAYAMADIKLARIMA
9- sil вαşтαи вαşlαмαк qεяεк вαzεи,нαчαтı sıfıяlαмαк..
10- уαğмυяℓυ ѕσкαкℓαя∂α нαуαтıмı αяıуσяυм
11- ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ
12- İmzaya gereq yok eskiler Bizi Tanır…
13- hyt ceheNneMmişthe Haberimiz yokhMu$
14- bИy yaИLı$ áИLá¥áИ heR$e¥dЭИ ИèfRèt èđioRuМ...
15- [NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİm...çÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas..!]
16- kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?
17- kan kaybedio hayatım,can çekişio hayallerim.yasamak zor gelio artıq bana.nerde hata yaptım die düşünüorum
18- yüreinde kül olmuj iki hece olarak kalıjam artıqq
19- bitiorum her nfste..NE HALİM VARSA GÖRDÜM!!..çOq kOştum Çoq yoruLdm..Ve simdi bnde dştüm.... nefret sözleri 20- düşlerm başka..gercekler baskaaa..ama Umrumdada deiiiLL!
21- Anlatamadigim birseyler var , hep baska baharlara biraktigim ... Ucurumlari tam a$arken kırılıyor kanatlarim..
22- ***İYİ DOSTLAR BİRİKTİRDİMM HEPSİ AİLEM OLDU*** 23- masallar gerçek deil nekadar hayal etsende.. 24- istiklal boyunca gözünde yaşlar sadece arkasına bakmaktan korkar!!! 25- Deği$ir her$ey deği$ir daha oynanmadı son eL! | |
|
| |
NEFES Admin
| Konu: Geri: MSN NİCKLERİ*NEFES* Paz 13 Eyl. 2009, 21:56 | |
| | |
|
| |
NEFES Admin
| Konu: Geri: MSN NİCKLERİ*NEFES* Paz 13 Eyl. 2009, 21:57 | |
| -- / DöN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DöN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN ../ --
LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN!
Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..
ßu kadar kaLpsiz oLamazsın.. ama YanLış YoLdasın ...!
% - YaLnızıM ELmA ŞekeriM SensiN ßeniM TeK NefesiM..- %
Gün gelir için yanar.. ELin Gider Mektuplara.. GüN GeliR ßeni AnarsıN GözüN DalaR UzaklarA..
[- - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ - -]
Vurdun gittin insafsız hiçmi için yanmıyor ..! =(
=- O ArtıK BuZ KaLpLi =( Ne yapthıysam Erimedi ..-=
GitmedeN Şunu KaLbinE YaZ ÇiçeğiM.. -> Kimseyi Sevemem ArtıK..!
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR..! / AsiLLEr De İdare EdeR..!
RüzgaR Aşkımı Kucağına ALsa DağLarı TepeLeri Aşsa SaçLarına ULaşsa..
CanıN ÇıksıN İnsafsıZ.. Beni VurduN ZamansıZ..!
KiM ßiLeßiLir AşkI AşktaN ÖLenE KadaR..(L)
Her YağmuR YağdığındA GözLeriN Hep AkLımdA.. Adını Ne Zaman Ansam YağmuR YağaR BuraLara..
AvriL'in de Dediği Gibi --> [ Don'T TeLL Me..] :'( :@
- 2sohßeT AraLı Bizim MesafemiZ { 0 Derece } (K) -
Love İs NoThinG..
Maybe one Day..(L)
[ - - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ -- ]
SusuN ..! :S / KonuşmayıN / :S / Don'T SpeaK :S / DIDIDI yapmayın be! yeter! :S :@ ( bu bnm en sık kullandığım nicklerden biri )
Ya Sev Ya Terket Ama AsLa ALdatma..! ( Yoksa...)
NicK Şuan MeşguL..
- Geçer Demek İnan Zor Çünkü Aşk Senin Adın...-
Bir GözLerim Wardı GözyaŞım KaLdı... :'( Son İLacım Wardı O da Sensiz KaLdı..Bitti Yüreğimde Acısı KaLdı Canım sıkıldı senden, nick değiştirdim emesenden
Orada olduğunu biliyorum
Düzeyli bir sohbete var msn ?
Polat alemdar'ı haraca bağlayan nacizane kişilik
Durumum çevrim içi/Beynim meşgul/Ruhum hemen dönecek/Aklım dışarıda/Elim telefonda/Kalbim çevrimdışı
Msnevler
Bill Gates'e uzanan eller kırılsın
Zenci mahallesindeki solaryumcu
Öküz gibi bakmakla tren durmaz ki!
Beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa öpmem gerekiyor?
Aşk bir sabunsa kopurt beni pakize
Yıllardır oturum açmayan adam.. Adam her online olduğunda "yıllardır oturum açmayan adam oturum açtı" yazıyor bilgisayarımın köşesinde, ve ben her seferinde gülüyorum. Allah Allah...
Tanrım kör oldum, artık kusura bakamıyorum.
Nescafé bile 3ü1 arada, ben yalnızım "
Errorla mücadele
Sonunda şans bana da güldü ama g*tüyle (!)
Dürümüm, çöp şişim ve ayranım; insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım.."
Benim gibisini google'da arasan bulamazsın.
Msn 'den gelen adam
Anarşist mi olalım yani, ne bu kpss kadroları.
Nickneyime
Allah chat yapmamızı istese klavyeyle doğardık.
[Ölsemde dik durmaz, sarhostur mezar taşım...]
Baba beni okula gönder devamsızlıktan kalıcam yoksa.
Hemen canımı alma Rabbim bırakta hayatla didişeyim, mümkünse dişi gönder azrailimi ölümle sevişeyim...
Acele işe , bende işicem şeytan karışmaz merak etmee !!
Pamuk cüce ve yedi prensesler
Rekor insanın kendine yakışanı kırmasıdır.
Güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak.
*Hayat boktan ama grafikleri güzel
Buffy de vampir sayılır
Ahmet şu anda yok, notunuz varsa ben alayım. | |
|
| |
| MSN NİCKLERİ*NEFES* | |
|