Sesizlikizleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Eski SevgiLim??

3 posters
YazarMesaj
(mira)
Moderatör
Moderatör
(mira)

Rep Gücü : 5593

Eski SevgiLim?? Empty
MesajKonu: Eski SevgiLim??   Eski SevgiLim?? I_icon_minitimePtsi 14 Eyl. 2009, 14:29

ya arkadaşLar benm eski sevqiLim bana haLa aşık..2 sene oLDu biz ayrıLaLı..hiç qörüşmedik bu 2 senede..bi qün ben ona kaza qçirdqini duyduqum için qçmiş oLsun die msj çektim...ondan sonra konuşmaya başLadık.seni haLa çok seviorum dedi..o zaman Lar bi sevqiLm vardı..o yüzden onunLa konuşmayı kestim..şimdi sevqiLimLe ayrıLdık ve eski sevqiLimLe tekrar konuşmaya başLadık...beni sevdiqini söLüo..ne yapacaqımı şaşrdım..acaba eski sevqiLime qeri mi dönmeyLiyim...biLmiorum.yardım edinn
pink_qirl
Co Admin
Co Admin
pink_qirl

Rep Gücü : 5602

Eski SevgiLim?? Empty
MesajKonu: Geri: Eski SevgiLim??   Eski SevgiLim?? I_icon_minitimePtsi 14 Eyl. 2009, 14:59

canım aynı sey benimde basıma geldi eger ona asık degilsen geri dönme sonra pişman olursun onuda daha cok üzüersin kendini de benim yaptıgım hatayı sen yapma ama onu seviyosan dön bence Eski SevgiLim?? Icon_wink
(mira)
Moderatör
Moderatör
(mira)

Rep Gücü : 5593

Eski SevgiLim?? Empty
MesajKonu: Geri: Eski SevgiLim??   Eski SevgiLim?? I_icon_minitimePtsi 14 Eyl. 2009, 15:02

ya o şimdi yanımda deiL..seviomuyum biLmiorum..ama çıkarken onu qerçkten çok sevdim ben..biraz daha zamana ihtiyaç var qaLiba
Misafir
Misafir

Eski SevgiLim?? Empty
MesajKonu: Geri: Eski SevgiLim??   Eski SevgiLim?? I_icon_minitimePtsi 14 Eyl. 2009, 20:57

pink_qirl demiş ki:
canım aynı sey benimde basıma geldi eger ona asık degilsen geri dönme sonra pişman olursun onuda daha cok üzüersin kendini de benim yaptıgım hatayı sen yapma ama onu seviyosan dön bence Eski SevgiLim?? Icon_wink

Eski SevgiLim?? 364874 Eski SevgiLim?? 10192 Dön bana... Eski SevgiLim?? Icon_sad Eski SevgiLim?? Icon_sad Eski SevgiLim?? Icon_sad
NEFES
Admin
Admin
NEFES

Rep Gücü : 5691

Eski SevgiLim?? Empty
MesajKonu: Geri: Eski SevgiLim??   Eski SevgiLim?? I_icon_minitimePtsi 14 Eyl. 2009, 21:25

serenat Very Happy

Eski SevgiLim??
1 sayfadaki 1 sayfası