Sesizlikizleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ölüme Ramak Kala Senli Son Planım Ama Sensiz Kumsalda...

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Ölüme Ramak Kala Senli Son Planım Ama Sensiz Kumsalda... Empty
MesajKonu: Ölüme Ramak Kala Senli Son Planım Ama Sensiz Kumsalda...   Ölüme Ramak Kala Senli Son Planım Ama Sensiz Kumsalda... I_icon_minitimePtsi 21 Eyl. 2009, 23:48

Ölmek istiyorum anneciğim sıkıldım bunaldım daraldım hüzünlerden
Ağlıyorum her gece ben nasıl bir hayat yaşıyorum die oysa sevgilim benim çiçeğim dünyalar güzeli bir tanrıçam vardı ama şimdi yok ellerim bom boş kaldı.
Sonumu hazırlıyorum kendim ile cebelleşmekten bıktık yitiyorum göçüyorum bu hayasızca gözlerimin önünden kayıp giden hayatım ile.
Hatırlıyorum senli günleri düşlediğim o yolculuğumu yanına varmak sana sarılmak seni öpüp koklamak için planım vardı evet belki kekeleyecektim söyleyemeyecektim ama sen beni anlayacaktın çünkü seni ne kadar çok sevdiğimi biliyordun.
Şimdi de bir planım var hayata son kez düşündüğüm.
Yalnız;
Karaya vurmuş gibiyim cesedimi dalgalar sürüklemiş yine sahile hani aşkı yaşadığımız sen ve ben olduğumuz o sahile ama şimdi o sahil de sen yoksun ben yalnızım bende yok oluyorum denizin hırçın dalgalarına salıyorum kendimi göz yaşlarım ile birlikte ilerliyorum suyun içerisinde belki de ilk yapmam gereken buymuş gibi sana sarılıp seni kokladığım yere döndüm bakıyorum son kez elveda, elveda benim dünyalar güzelim hayata senin ile umut dolu bakan gözlerim sensizliğe alışamadı dayanamadım artık çok geç işte dalgalara denizin suyuna kapılmıştım bile beni içine çekiyordu ve ben bitiyordum..
Yalnız seni istedim
Yalnız seni düşündüm
Yalnız kaldım sensiz şimdi hayat sana da bensiz bana da sensiz…

Ölüme Ramak Kala Senli Son Planım Ama Sensiz Kumsalda...
1 sayfadaki 1 sayfası